Меню

Графік роботи

понеділок-п’ятниця
з 9-30 до 17-00

Apologies, but the page you requested could not be found. Perhaps searching will help.

Запрошення на онлайн-зустріч на тему: «ЛІРА-САПР 2024 – надійний інструмент, перевірений часом. Онлайн-зустріч пам’яті О.С. Городецького. Пам’ятаємо, йдемо вперед»

LIRALAND Group, український розробник інноваційних програмних рішень для розрахунку та проектування конструкцій з використанням BIM-технологій, запрошує вас приєднатися до онлайн-зустрічі на тему: «ЛІРА-САПР 2024 – надійний інструмент, перевірений часом. Онлайн-зустріч пам’яті О.С. Городецького. Пам’ятаємо, йдемо вперед».
⏱ Дата та час: 28 березня 2024 року об 11:00 за київським часом.
⌛ Тривалість: 2,5 години.
💻 Місце проведення: онлайн.
➡ Реєстрація, детальніше: https://lnkd.in/gjUUGwDs
Мета онлайн-зустрічі:
☑ представлення та обговорення передових можливостей програмного забезпечення ЛІРА-САПР 2024 у сфері моделювання та чисельного аналізу конструкцій;
☑ознайомлення з новими науковими розробками та практичними реалізаціями програмного комплексу;
☑ознайомлення з особливостями розрахунків об’єктів критичної енергоструктури та конструкцій з урахуванням геотехнічних умов;
☑представлення нових інструментів для створення та аналізу розрахункових моделей, а також обговорення можливостей BIM-моделювання в ЛІРА-САПР;
☑ознайомлення з новими можливостями для розрахунку та проектування сталевих та залізобетонних конструкцій.

До уваги інженерів-проектувальників!

Гільдія проектувальників у будівництві інформує, що 22 – 28 березня 2024 року планується проведення іспиту для претендентів на отримання кваліфікаційного сертифіката.

Час проведення іспитів:

22 березня 2024 року (м. Харків) – категорія “інженер-проектувальник”, “інженер-проектувальник 2 кат.”, “інженер-проектувальник 1 кат.”, “провідний інженер-проектувальник”

26 березня 2024 року (м. Київ) – категорія “інженер-проектувальник”, “інженер-проектувальник 2 кат.”, “інженер-проектувальник 1 кат.”

27 березня 2024 року (м. Київ) (резервний день) – категорія “інженер-проектувальник”, “інженер-проектувальник 2 кат.”, “інженер-проектувальник 1 кат.”

28 березня 2024 року (м. Київ) категорія “провідний інженер-проектувальник”

Запрошуємо претендентів на отримання кваліфікаційного сертифіката, які пройшли відповідні курси підвищення кваліфікації, на проходження іспиту. Запис на іспит за телефоном 068-230-31-93 (Дар’я).