Меню

Графік роботи

понеділок-п’ятниця
з 9-30 до 17-00

13-14 липня 2023 року в м. Жешув (Республіка Польща) відбулась робоча зустріч Президента Всеукраїнської громадської організації «Гільдія проектувальників у будівництві» Юрія Рубана із Головою Прикарпатської окружної палати інженерів-будівельників Гжегожем Дубіком.
[Зустріч]

В ході зустрічі сторони висловили спільне бажання щодо співпраці у проведення спільної господарської діяльності у сфері проектування та будівництва, визначили орієнтовні межі майбутнього співробітництва, зокрема:

  • вжиття заходів, спрямованих на взаємне визнання сертифікатів (кваліфікаційних сертифікатів) інженерів (експертів) між Республікою Польща та Україною;
  • проведення спільних семінарів, конференцій, дискусійних зустрічей інженерів (експертів);
  • обмін досвідом між інженерами (експертами) у сферах проектування та будівництва;
  • підтримка діяльності із популяризації професій інженера-проектувальника та інженера-будівельника та інше.

Нижче публікуємо текст Заяви про наміри між Прикарпатською окружною палатою інженерів-будівельників та Всеукраїнською громадською організацією «Гільдія проектувальників у будівництві» українською, польською та англійською мовами.

Заява про наміри між Прикарпатською окружною палатою інженерів-будівельників та Всеукраїнською громадською організацією «Гільдія проектувальників у будівництві

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

До уваги інженерів-проектувальників!

Гільдія проектувальників у будівництві інформує, що 26-29 серпня 2024 року планується проведення іспиту для претендентів на отримання кваліфікаційного сертифіката.

Час проведення іспитів:

26 серпня 2024 року (м. Харків) – категорія “інженер-проектувальник”, “інженер-проектувальник 2 кат.”, “інженер-проектувальник 1 кат.”

27 серпня 2024 року (м. Київ) – категорія “інженер-проектувальник”, “інженер-проектувальник 2 кат.”

28 серпня 2024 року (м. Київ) – категорія “інженер-проектувальник 1 кат.”

29 серпня 2024 року (м. Київ) категорія “провідний інженер-проектувальник”

Запрошуємо претендентів на отримання кваліфікаційного сертифіката, які пройшли відповідні курси підвищення кваліфікації, на проходження іспиту. Запис на іспит за телефоном 068-230-31-93 (Дар’я).

Лист Мінінфраструктури щодо затвердження оновлених примірних форм договорів про надання інженерно-консультаційних послуг (послуг інженера-консультанта, а також послуг інженера-консультанта та здійснення технічного нагляду разом) та договору про здійснення технічного нагляду у будівництві.

Мінінфраструктури розповсюдило лист щодо затвердження оновлених примірних форм договорів про надання інженерно-консультаційних послуг (послуг інженера-консультанта, а також послуг інженера-консультанта та здійснення технічного нагляду разом) та договору про здійснення технічного нагляду у будівництві.

Нижче оприлюднюємо зміст листа