Меню

Графік роботи

понеділок-п’ятниця
з 9-30 до 17-00

15 листопада 2023 року під час XVIII Міжнародного форуму «Польсько-українські дні бізнесу» у Варшаві Президент Національної ради Польської палати інженерів-будівельників Маріуш Добженецький та Президент Національної української «Гільдії дизайнерів у будівництві» Юрій Рубан виступили під час панелі, де обговорювали тему реалізації будівельних та інфраструктурних проектів в Україні.

У зустрічі підприємців, представників бізнесу, державних органів, фінансових та неурядових організацій також взяв участь голова ОР ПДК ОІІБ Гжегорз Дубік разом з членом ОР ПДК Пётром Чмуром, як представники комісії зовнішнього співробітництва ПІІБ.Захід, організований під патронатом Business Centre Club, має на меті підтримати український та польський бізнес в умовах війни в Україні, сприяти налагодженню торговельно-економічної співпраці між країнами.

Більше інформації – за посиланням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

До уваги інженерів-проектувальників!

Гільдія проектувальників у будівництві інформує, що 25 квітня – 02 травня 2024 року планується проведення іспиту для претендентів на отримання кваліфікаційного сертифіката.

Час проведення іспитів:

25 квітня 2024 року (м. Київ) – категорія “інженер-проектувальник”

26 квітня 2024 року (м. Київ) – категорія “інженер-проектувальник 2 кат.”, “інженер-проектувальник 1 кат.”

26 квітня 2024 року (м. Харків) – категорія “інженер-проектувальник”, “інженер-проектувальник 2 кат.”, “інженер-проектувальник 1 кат.”, “провідний інженер-проектувальник”

30 квітня 2024 року (м. Київ) (резервний день) – категорія “інженер-проектувальник”, “інженер-проектувальник 2 кат.”, “інженер-проектувальник 1 кат.”

02 травня 2024 року (м. Київ) категорія “провідний інженер-проектувальник”

Запрошуємо претендентів на отримання кваліфікаційного сертифіката, які пройшли відповідні курси підвищення кваліфікації, на проходження іспиту. Запис на іспит за телефоном 068-230-31-93 (Дар’я).

Нові бланки документів

Шановні колеги!

Звертаємо вашу увагу, що з огляду на прийняття постанови Кабінету Міністрів України від 19.01.2024 № 62 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 23 травня 2011 р. № 554 і від 23 червня 2021 р. № 681» та з метою актуалізації окремих актів ВУГіП з питань професійної атестації виконавців окремих видів робіт (послуг), пов’язаних із створенням об’єктів архітектури – інженерів-проектувальників, затверджені нові форми заяви про допуск до професійної атестації, заяви про видачу кваліфікаційного сертифіката, а також форми стислого звіту про професійну діяльність та/або творчі досягнення виконавця.

Відповідні бланки розміщено на сторінках сайту “Пакет документів“, “Обмін сертифікатів, виданих до 01 січня 2016 р”.