Меню

Графік роботи

понеділок-п’ятниця
з 9-30 до 17-00

На період до завершення прийняття пропозицій від інших страховиків та остаточного вибору страховика (страховиків) за результатами поданих до ВУГіП пропозицій Правління ВУГіП визнало пропозицію приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «ВУСО» щодо укладення з ним договорів добровільного страхування цивільно-правової відповідальності членів ВУГіП перед третіми особами (споживачами) прийнятною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Запрошення на онлайн-зустріч на тему: «ЛІРА-САПР 2024 – надійний інструмент, перевірений часом. Онлайн-зустріч пам’яті О.С. Городецького. Пам’ятаємо, йдемо вперед»

LIRALAND Group, український розробник інноваційних програмних рішень для розрахунку та проектування конструкцій з використанням BIM-технологій, запрошує вас приєднатися до онлайн-зустрічі на тему: «ЛІРА-САПР 2024 – надійний інструмент, перевірений часом. Онлайн-зустріч пам’яті О.С. Городецького. Пам’ятаємо, йдемо вперед».
⏱ Дата та час: 28 березня 2024 року об 11:00 за київським часом.
⌛ Тривалість: 2,5 години.
💻 Місце проведення: онлайн.
➡ Реєстрація, детальніше: https://lnkd.in/gjUUGwDs
Мета онлайн-зустрічі:
☑ представлення та обговорення передових можливостей програмного забезпечення ЛІРА-САПР 2024 у сфері моделювання та чисельного аналізу конструкцій;
☑ознайомлення з новими науковими розробками та практичними реалізаціями програмного комплексу;
☑ознайомлення з особливостями розрахунків об’єктів критичної енергоструктури та конструкцій з урахуванням геотехнічних умов;
☑представлення нових інструментів для створення та аналізу розрахункових моделей, а також обговорення можливостей BIM-моделювання в ЛІРА-САПР;
☑ознайомлення з новими можливостями для розрахунку та проектування сталевих та залізобетонних конструкцій.

До уваги інженерів-проектувальників!

Гільдія проектувальників у будівництві інформує, що 22 – 28 березня 2024 року планується проведення іспиту для претендентів на отримання кваліфікаційного сертифіката.

Час проведення іспитів:

22 березня 2024 року (м. Харків) – категорія “інженер-проектувальник”, “інженер-проектувальник 2 кат.”, “інженер-проектувальник 1 кат.”, “провідний інженер-проектувальник”

26 березня 2024 року (м. Київ) – категорія “інженер-проектувальник”, “інженер-проектувальник 2 кат.”, “інженер-проектувальник 1 кат.”

27 березня 2024 року (м. Київ) (резервний день) – категорія “інженер-проектувальник”, “інженер-проектувальник 2 кат.”, “інженер-проектувальник 1 кат.”

28 березня 2024 року (м. Київ) категорія “провідний інженер-проектувальник”

Запрошуємо претендентів на отримання кваліфікаційного сертифіката, які пройшли відповідні курси підвищення кваліфікації, на проходження іспиту. Запис на іспит за телефоном 068-230-31-93 (Дар’я).